clayfinish

Clayfinish is een natuurlijke afwerkpleister op basis van klei, marmerpoeder en fijn zand. De fijne structuur zorgt voor een mooie en moderne afwerking. Anders dan bij een geschilderd vlak, bekomt men een eindresultaat dat gekleurd is in de massa. Bij beschadiging kan clayfinish gemakkelijk en plaatstelijk geretoucheerd worden naar de oorspronkelijke staat.

Een ruimte die afgewerkt is met Clayfinish heeft een geraffineerde, natuurlijke en rustgevende uitstraling. De licht gekorrelde structuur van het oppervlak, de glinsteringen van de marmerkorrels, de verschillende kleuren zandkorrels en de subtiele textuur zorgen voor een levendig oppervlak dat onder invloed van lichtinval constant verandert.

Clayfinish kan op leem- of kalkondergrond geplaatst worden, maar ook op gips of plaatmateriaal (mits eventueel vooraf geprimerd).

Het kleurenpallet bestaat uit 27 standaardkeuren en kan ook in elk gewenst kleur geplaatst worden. http://www.stuc-and-staff.be/wp-content/uploads/alle-kleuren-2016-kopie-2.pdf